Меню
Количка

ТИНКТУРА АНТИПАРАЗИТНА

Още информация за тинктурата антипаразитна програма:

Ако се пие профилактично – Пие се в продължение на 1 месец, спира се за 2 месеца и започваме отново.

Съставки в препоръчителен дневен прием:

Тинктура 100 мл. съдържа воден екстракт от:

  • Зелен орех / 5мл. /
  • Пелин / 5 мл. /
  • Карамфил / 5мл. /
  • Лайка / 5 мл. /
  • Иглика / 5мл. /
  • Канела / 5мл. /
  • Етилов алкохол

Препоръчителна доза от продукта за дневен прием на антипаразитна програма:

20 капки, разтворени в чаша вода, един път на ден (1 мл. )

Внимание:

Ако имате поставена диагноза, да се ходи на преглед след всяко шишенце, за да се следи прогреса. Да не се превишава препоръчителната доза, продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене, да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Тинктура антипаразитна програма е комбинацията от билките орех, пелин, карамфил, лайка, иглика и канела. Ето няколко основни качества на тези ценни билки. От незапомнени времена орехът е известен не само като източник на храна, но и като лекарство. Сведения за свещеното дърво на древните гърци се среща в трудовете на Гален, Авицена и много други лечители от древността. Света Хилдегард го препоръчва срещу зъбен кариес, гнойни пъпки и глисти, Мухамед за дифтерит, подагра и бъбречни заболявания. Пелинът е и най-доброто природно средство за избавяне от глисти заради силните си противопаразитни свойства. Тази билка се изявява и като лек, стимулиращ жлъчната секреция. Сред известните видове пелин, използвани за лечебни цели, са познати общо 13 вида, разпространени по умерените географски ширини у нас. Белият пелин е сред най-разпространените видове от голямото семейство на билката, който се препоръчва за куп проблеми, свързани с функцията на женската полова система. Познат е черният пелин, който традиционна се използва освен като подправка и за заздравяване на рани и при безсъние. Известен е и така нареченият сладък пелин, който се използва най-вече в козметичното и парфюмерийното производство

Условия за съхранение:

Съхранение на сухо място далеч от слънчева светлина.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.