Меню
Количка

ГАСТРО МАКС Тинктура

ГАСТРО МАКС тинктура 100 мл.

Клетъчна терапия с активни компоненти при заболявания на храносмилателната система.
По рецептурите на Хлебаров.

ГАСТРО МАКС оказва положително въздействие върху храносмилателния процес и състоянието на стомашно-чревната лигавица. Продуктът съдържа ценни биоактивни вещества, които намаляват стомашната киселинност, оказват газогонно и спазмолитично действие, спомагат за поддържане на нормалната стомашно-чревна флора и понижават рефлекторната възбудимост на ентералната нервна система.
Подпомага правилното функциониране на цялата храносмилателна система и може да ви бъде сигурен помощник при борбата с различни проблеми с храносмилането със следните симптоми: тежест в стомаха, подуване, газове, оригване, гадене, киселини, застой на храна, непоносимост към богата на мазнини храна, диария, запек, заболявания на панкреаса, чернодробни заболявания (стеатоза, цироза, хепатит).

За работещия човек не винаги е лесно да намери време и да приготвя всеки ден сам точните билкови пропорции, а да не говорим, че при растенията, дори и времето на варене и престояване са от значение за качеството на благотворната смес. В крайна сметка можем да загубим ценно време без да постигнем реални резултати и без да се подобрим.
Течните еликсири на "HERBALPHARMA" съдържат силно концентрирани и прецизно дозирани количества от веществата в билките. За да повлияем за нормалното функциониране, трябва да бъдат изпити огромни количества чай. Това ще натовари работата на бъбреците и помагайки на един орган, ние ще навредим на друг. При концентрирания извлек, този недостатък е елиминиран. Достатъчно е да приемате по определен брой капки сутрин и вечер, за да се повлияят благоприятно функциите на Вашия организъм, без да натоварвате другите органи и системи.

При какви симптоми да използваме ГАСТРО МАКС:

    При спазми и болка в долната част на корема;
    Усещане за парене в областта на хранопровода и устната кухина;
    Усещане за подуване на корема и червата;
    Болка и дискомфорт в стомашната област;
    Затруднения при ходене по голяма нужда;
    Хронична тазова болка;
    Болка или дискомфорт ниско в корема;
    Чести позиви за ходене по голяма нужда.

Технологията:
Нетермичен водно-етанолов път на извличане на активните субстанции
Най-ефективният метод, гарантиращ максимална концентрация, точна дозировка и запазване на качествата на извлеците за продължителен период от време.
"ГАСТРО МАКС" е първият в своя клас продукт, разработен изцяло на билкова основа, с точно изчислени пропорции от активните фито нутриенти, гарантиращи пълно клетъчно усвояване и максимални резултати.

Състав:

    Невенът е растението, което успешно се справя с чернодробни заболявания, язва на стомаха, възпаление на дебелото черво, колит, воднянка. Билката стимулира правилното функциониране на черния дроб и панкреаса, които са основни участници в процесите на разграждането на храна, с което улеснява правилното усвояване на хранителните вещества;
    Ментата помага да се преодолее синдромът на нервния стомах. Чрез активиране на антиболковия канал в дебелото черво и успокояване на възпалителните процеси в храносмилателната система и болките в нея, ментата действа за диспепсията на стомаха и оздравителните процеси. Малко известен е и фактът, че ментата унищожава глисти и паразити, които в много случаи са причинители на сериозни заболявания;
    Жълтият кантарион помага при язвена болест и гастрит, болест на дванайсетопръстника. Всички стомашни неразположения и болести се повлияват добре от действието на жълтия кантарион, защото той успокоява симптомите и лекува рани и възпаления. Премахва киселини, газове, гадене, колики, лошо храносмилане, диария;
    Кориандърът подпомага функциите на храносмилателната система, перисталтиката на червата. Прилага се с успех като средство за премахване на газовете в стомаха и за лениви черва, запек, болест на Крон.

ЕТАНОЛ 26-32 %.

Продуктът подлежи на редовен мониторинг на качеството, съгласно изискванията на законовата и нормативна уредба на Република България и залегналите критерии за качество във въведената НАССР система за безопасност. Качеството на произвежданите продукти се проследява в акредитирани лаборатории за изследвания и се контролира от оторизираните институции.
Освен задължителните параметри, които се изследват, продуктите се проверяват и за наличие на тежки метали, съгласно директива 1881 на ЕК за определяне на максимално допустимите количества на замърсители в храните. Суровините, влагани в производството, са сертифицирани и отговарят на изискванията за качество и безопасност.

Препоръчителен прием: по 60 (3 мл.) капки се разреждат в 50 мл. течност и се приема 2-3 пъти на ден. Препоръчителната дневна доза е 180 капки (9 мл).

Формула за прием: тегло в кг х 2 = бр. капки дневна доза.
Например при човек 60 кг. х 2 = 120 капки дневна доза (разделя се по 2 пъти на ден).

Опаковка: 100 мл.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.