Меню
Количка

ТИНКТУРА АНТИПАРАЗИТ

Продуктът АНТИ ПАРАЗИТ е нов продукт, насочен срещу премахването на натрупалите се в организма бактерии и вируси както по време на засилено влияние на вирусите и бактериите, така и за профилактика, и превенция от такива вредни въздействия. В състава си , продуктът включва ценни екстракти от: Лайка, Иглика, Канела, Карамфил, Зелен орех, които превръщат продуктът в мощно средство за борба с бактерии и вируси
Лайката има благоприятен ефект и при лечението на възпаления на дихателните пътища. За лечение на кашлица, ларингит, фарингит и др. белодробни възпаления, освен чай от лайка, могат да се правят и инхалации.
Игликата е богат източник на сапонини, точно затова тя е „снабдена” с отхрачващ и откашлящ ефект и е полезна за лечение на настинки и грип. Поради високото си съдържание на витамините А и С, листата се ползват при отпадналост или главоболие. Цветовете пък са отличен лек срещу нервност или безсъние. Отвара от всички части на игликата се препоръчва при шипове, бъбречни болести или сърдечна слабост.
Свойствата на зеленият орех са изключителни, освен че в кората на младият орех се съдържа изключително голямо количество витамин С, под формата на тинктура се запазва състава на джъглон , това е естествен антибиотик съдържащ антибактериално, противогъбично и противовъзпалително средство.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.