Меню
Количка

БИЛКОВА СМЕС ЧАЙ Алкохолизъм

БИЛКОВА СМЕС ЧАЙ Алкохолизъм
БИЛКОВА СМЕС ЧАЙ Алкохолизъм
  • Наличност: В наличност
9.99 лв.

КОГАТО СТЕ БОЛНИ НЕ ПИЙТЕ ПРОСТО ЧАЙ!
ПИЙТЕ 100% НАТУРАЛЕН ЧАЙ ЗА ЗДРАВЕ
!

БИЛКОВА СМЕС "ЧАЙ Алкохолизъм" е уникална билкова смес, която е изключително ефективна при АЛКОХОЛИЗЪМ или като помощно средство по време на лечението им. Чаят съдържа доказани от столетия билки, които успешно ЩЕ ГО ПРЕБОРЯТ.

ОСНОВНО ДЕЙСТВИЕ:

  • подпомага имунната система;
  • спомага за потискането на ЗАВИСИМОСТТА;
  • допринася за намаляването на ЖЕЛАНИЕТО ЗА УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ;
  • подходящо помощно ЗА ОТКАЗВАНЕ.

За да бъде отлично въздействаща една билкова смес, тя трябва да съчетава правилните билки в точните дози. Ние включихме няколко, за които ще ви споделим в следващите редове. Пелинът (Artemisia) има уникални билкови свойства. Освен, че стимулира панкреаса, той възбужда апетита, гарантира добрият сън и повлиява успешно възникнали анемични състояния. Ментата (Mentha) е известна със своите релаксиращи свойства и не само. Тя подобрява работата на стомаха и благоприятства възстановяването на организма. Жълтият кантарион (Hypericum perforatum), в нашата билкова смес, също има позитивно въздействие върху нервната система, но и детоксикира черният дроб, както и повлиява главоболията, възникващи при изчистването на тялото. Белият равнец (Achillea millefolium), който вложихме, успокоява всички евентуални възпаления, като едновременно с това стимулира и апетита. Корените от иглика (Primula veris L.), освен с невероятен аромат, допринасят и за овладяване на тревожността и треморите при абстиненция, а с антиоксидантното си действие подпомагат всички оздравителни процеси. Хвойната (Juniperus) благоприятства чернодробните функции и улеснява изхвърлянето на натрупаните токсини.

БИЛКОВА СМЕС "ЧАЙ Алкохолизъм"  въздейства изключително благоприятно и върху централната нервната система. Наличието на билки като иглика, бял равнец, хвойна и въздесъщият иглолистен плавун  подпомага облекчаването на зависимостта от алкохолизъм. Консумацията на БИЛКОВА СМЕС "ЧАЙ Алкохолизъм"  подпомага и отделянето на жилавите секрети, което го прави чудесно допълнение при лечението му.

В следствие на стимулиращите функции на билките и най-вече на копитникът, чаят въздейства благоприятно и в случаи на нервна възбуда.


ПОДХОДЯЩО ЗА ВЪЗРАСТНИ


Съдържание:  стръкове от пелин, листа от мента, стръкове от жълт кантарион (20g), стръкове бял равнец (20g), корени от иглика (10g), плодове от хвойна (10g), иглолистен пелин, копитник.


Начин на приготвяне: 2 супени лъжици от сместа се варят 3 мин. в 500 мл. вряща вода. Оставя се да се запари поне 60 минути. Прецежда се.

Начин на консумация: За оптимални резултати се пие 3 пъти по 150 мл. преди хранене. Допустимо е да се приготви по-голямо количество за до 48 часа при съхранение в хладилник. Може да се овкуси допълнително с мед.

Причини за възникване на алкохолизъм

Пристрастяването към алкохол е специфична зависимост, подобна на наркотичната. Няма единна група фактори, които могат да се посочат за неговото възникване. Част от най-разпространените са:

           ·          Генетична обусловеност

           ·          Фактори от социалната среда – бедност, изолираност и други

           ·          Психични дисфункции и/или заболяване

Симптоми на възникване на алкохолна зависимост

Често в началото те са незабележими. Обикновено, когато станат явни за близките и околните, вече говорим за напреднала фаза на алкохолизъм. Най-честите симптоми на алкохолна зависимост са:

           ·          Моменти на абстинентна липса (тремори, тревожност, силно главоболие, дори гадене)

           ·          Консумация на алкохол без оглед на място, време и наличие/липса на повод

           ·          Когнитивни нарушения – лесна дразнимост, разсеяност, невъзможност за фокусиране върху каквото и да е от ежедневието

           ·          Липса на интерес към до скоро любими хобита, хора, работа

           ·          Здравословни проблеми

Какво е важно да се знае за алкохолизма?

Проблемите свързани с алкохола не са подценяване. Освен, че проваля качеството на живот, този порок влияе пряко върху здравето, живота и отношенията с околните хора. Справянето с  проблема често пъти изисква огромни усилия, както от човека страдащ от алкохолизъм, така и от непосредствено близкото му обкръжение.

Последствия от нелекуването на алкохолизъм

За съжаление, нелекуването на алкохолната зависимост води до постепенен упадък и влошено здраве, което може да се изразява в проблеми с черен дроб, панкреас, сърце, като при невземането на адекватни мерки завършекът би могъл да бъде фатален.

Лекуване на алкохолизъм

Лекуването на алкохолизъм става на първо място с воля. Когато тя е налице, могат да се включат максимално много способи, които да благоприятстват оздравителните процеси, като употребата на лекарства, билкови смеси, психотерапия, акупунктура, спорт, хомеопатия и други.

Практични решения при алкохолизъм

           ·          Лечение с билки

Известни са не един и два случаи за успешно преодоляване на алкохолна зависимост с билки и билкови смеси. Те действат очистващо и стимулиращо, рестартирайки всички жизнени процеси.

           ·          Хранене при алкохолизъм

Богатата, питателна храна е важен етап при възстановяването на организма. Продуктите, наситени с витамини, минерали и полезнени мазнини само могат да способстват за по-бърза регенерация.

           ·          Хомеопатия при алкохолизъм

При силна нужда от алкохол, който възбужда агресивност – Nux Vomica 15CH

При желание за консумация на алкохол с цел преодоляване на тревожност – Natrium Muriaticum 15СН

При дългогодишни алкохолици с цялостно влошено здраве Arsenicum album 30СН

При хора, злоупотребяващи с алкохол, от който получават стомашни болки Kali Bichromicum 30 СН

 

           ·          Традиционна медицина

Традиционната медицина разполага с лекарствен ресурс, който би помогнал при желание за лечение от страна на пациента. Тук се крие и разковничето – желанието. Защото при липса на такова всички средства се обезсмислят или биха били с временен ефект.

Съчетанието на няколко подхода, но най-вече проявлението на силна воля, са сигурния път за решаването на проблемите, свързани със злоупотребата с алкохол. Съчетаването на лекарства, терапевтични практики, билкови смеси и промяна в навиците са гаранция за успех.


Този продукт не е лекарствено средство. Да се пази от достъп на малки деца! При бременност, кърмее, увредено общо здравословно състояние, хронични или остри заболявания, преди употреба се консултирайте с Вашия лекар.

Натурална билкова смес за лечение на Алкохолизъм, съставена от натурални билки, без химични добавки, консерванти и оцветители.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.