Меню
Количка

URINI FREE TEA

НАТУРАЛНА БИЛКОВА СМЕС, КОЯТО ДАВА СВОБОДА НА УРИНАРНИЯ ТРАКТ!

URINI FREE TEA съдържа 100% натурални съставки, които са свободно растящи билки от природата, предназначени за профилактика и облекчаване на различни проблеми, свързани с уринарния тракт и бъбреците. Чаят е подходящ за използване както от мъже така и от жени.

ОСНОВНО ДЕЙСТВИЕ:

  • остър и хроничен цистит;
  • камъни в бъбреците;
  • остри и хронични възпаления на пикочните пътища;
  • дискомфорт по време на уриниране.

URINI FREE TEA е билкова смес, която благодарение на съставките си помага за намаляване киселинността на урината и поддържане на алкалното равновесие в организма. Това прави чаят изключително ефективен при редица проблеми, свързани с пикочо-половата система. Сместа спомага за по-добрата защита на организма срещу различните видове инфекции на уринарния тракт, включително цистит, уроинфекции, остри и хронични възпаления, камъни в бъбреците и други. Противовъзпалителното и уроантисептично действие на продукта умъртвява бактерийните клетки и бактериостатично влошава способностите им за размножаване, което спира по-нататъшното им развитие.

Консумацията на URINI FREE TEA носи облекчение на симптомите още след първите няколко дни на прием. Чаят е подходящ за дълготрайна употреба и като допълнително средство при лечение на различни проблеми с уринарния тракт.

Специално подбраната комбинация от билки има и подчертан диуретичен ефект, който подпомага при състояние с намалена бъбречна функция. Сместа ефективно спомага и за борба с камъни в бъбреците, а троскотът и черешовите дръжки са особено ефективни при болезненост и дискомфорт по време на уриниране. Общо всички билки, включени в сместта подобряват бъбречната функция и потискат развитието на патогенни микроорганизми в уринарния тракт.



ПОДХОДЯЩO ЗА ЖЕНИ И МЪЖЕ


Съдържание: .хвощ, хвойна, червена боровинка лист, троскот, камшик, босилек, бреза, царевична коса, чрешови дръжки.


Начин на приготвяне: 2 супени лъжици се варят в 500 мл. вряща вода за 5 мин. Оставя се да се запари поне 30 мин.

Начин на консумация: За оптимални резултати се 3 пъти по 150 мл. преди хранене. Допустимо е да се приготви по-голямо количество за до 48 часа при съхранение в хладилник. Може да се овкуси допълнително с мед.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.