Меню
Количка

ХИПО МАКС ТИНКТУРА

ХИПО МАКС тинктура 100 мл.

Клетъчна терапия с активни компоненти за подкрепа дейността на жлъчката и черния дроб.

Пречистване на организма от токсините
Черният дроб е един от органите в организма, който отговаря за пречистването на тялото от токсините и постъпващите вредни вещества след употребата на алкохол и някои медикаменти, както и някои вируси и паразити. Именно там се обработват и разграждат, веществата, които приемаме.
За да бъдем здрави и да функционират правилно всички органи и системи, е препоръчително да поддържаме нормалната работа на черния дроб и жлъчката.
Белият трън, вложен в "ХИПО МАКС" е източник на силимарин, който оказва ценни метаболитни и клетъчно-регулиращи въздействия - проявява антиоксидантно и протективно действие и спомага за защитата на черния дроб от вредното влияние на токсични вещества като алкохол, някои лекарства и други токсини.

За пречистване и укрепване на черния дроб и жлъчката:

    Подпомага неутрализацията на вредното въздействие на свободните радикали и хепатотоксични метаболити;
    Укрепва черния дроб и подобрява нормалното функциониране на жлъчката;
    Подпомага стимулацията на естествена детоксикация и възпрепятства увреждането на черния дроб, вследствие на прекомерна употреба на алкохол, храна богата на наситени мазнини, или други токсични вещества, вкл. и медикаменти;
    Подпомага неутрализирането на токсините, увреждащи черния дроб и постепенно регулира дейността на чернодробните ензими (алкална фосфатаза, ASAT, ALAT, GGT), чиито завишени нива в кръвта са показател за хепатотоксичност, понижена чернодробна функция, или повишена токсемия (високи нива на токсини в организма);
    Подобрява липидната обмяна;
    Стимулира отделянето на жлъчни сокове и противодейства на образуването на камъни в жлъчката;
    Подпомага възстановяването на черния дроб след прекаран хепатит и токсично увреждане.

За работещия човек не винаги е лесно да намери време и да приготвя всеки ден сам точните билкови пропорции, а да не говорим, че при растенията, дори и времето на варене и престояване са от значение за качеството на благотворната смес. В крайна сметка можем да загубим ценно време без да постигнем реални резултати и без да се подобрим.
Течните еликсири на "HERBALPHARMA" съдържат силно концентрирани и прецизно дозирани количества от веществата в билките. За да повлияем за нормалното функциониране, трябва да бъдат изпити огромни количества чай. Това ще натовари работата на бъбреците и помагайки на един орган, ние ще навредим на друг. При концентрирания извлек, този недостатък е елиминиран. Достатъчно е да приемате по определен брой капки сутрин и вечер, за да се повлияят благоприятно функциите на Вашия организъм, без да натоварвате другите органи и системи.

Технологията:
водно-етанолов път на извличане на активните субстанции
Най-ефективният метод, гарантиращ максимална концентрация, точна дозировка и запазване на качествата на извлеците за продължителен период от време.
"ХИПО МАКС" е първият в своя клас продукт, разработен изцяло на билкова основа, с точно изчислени пропорции от активните фито нутриенти, гарантиращи пълно клетъчно усвояване и максимални резултати.

Активни съставки:

    Бял трън - С най-голям успех билката се използва при нарушение състоянието и функциите на черния дроб и жлъчката, хронични възпалителни процеси, химио и лъчетерапия, неопластични процеси, хроничен хепатит, цироза и стеатоза на черния дроб, махмурлук, системна употреба или злоупотреба с алкохол и медикаменти, тютюнопушене, наркотична зависимост, интоксикации с някои вещества и лекарства, липса на апетит, депресия;
    Артишиок - Съдържа цинарин. Това горчиво на вкус съединение, което се намира в листата му, подобрява функцията на черния дроб, жлъчния и пикочния мехур, стимулира секрецията на храносмилателни сокове, особено жлъчка и намалява нивата на холестерол в кръвта. Листата се използват за лечение на хронична чернодробна недостатъчност и заболявания на жлъчката, жълтеница, хепатит, артериосклероза и в ранните етапи на старческия диабет;
    Глухарче - Корените действат, освен за пречистване кръвта, и за премахване на токсини и отрови от бъбреците и черния дроб. Използвани са от векове за лечение на жълтеница. Корени от глухарче се препоръчват за лечение на стомашно-чревни проблеми, произтичащи от дефицит на жлъчните функции, както и за стимулиране на апетита и диурезата (уриноотделянето).

Продуктът подлежи на редовен мониторинг на качеството, съгласно изискванията на законовата и нормативна уредба на Република България и залегналите критерии за качество във въведената НАССР система за безопасност. Качеството на произвежданите продукти се проследява в акредитирани лаборатории за изследвания и се контролира от оторизираните институции.
Освен задължителните параметри, които се изследват, продуктите се проверяват и за наличие на тежки метали, съгласно директива 1881 на ЕК за определяне на максимално допустимите количества на замърсители в храните. Суровините, влагани в производството, са сертифицирани и отговарят на изискванията за качество и безопасност.

Препоръчителен прием: по 60 (3 мл.) капки се разреждат в 50 мл. течност и се приема 2-3 пъти на ден. Препоръчителната дневна доза е 180 капки (9 мл).

Формула за прием: тегло в кг х 2 = бр. капки дневна доза.
Например при човек 60 кг. х 2 = 120 капки дневна доза (разделя се по 2 пъти на ден).

Състав: дневна доза от 180 капки съдържа:

    Бял трън - 270 мг.
    Артишок - 270 мг.
    Глухарче - 270 мг.

Помощни вещества: етанол 26-32 %.

Опаковка: 100 мл.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.