Меню
Количка

ТИНКТУРА СЛИМО МАКС

Действие:

    Засилва метаболизма;
    Понижава апетита и редуцира теглото;
    Премахва целулита;
    За пълна детоксикация на организма;
    Освобождава задържаните течности.

Защо отслабването не винаги е успешна мисия?

Има много методи за отслабване, но не всички са ефективни, а често дори някои са опасни. Губите време и рискувате здравето си с продукти с неизяснен произход и недоказани качества.

    Евтина козметика - често обещава постигане на добри резултати, но качествените субстанции са скъпи и това налага по-скъпата пазарна цена на някои продукти. Рискувате по-евтиното да Ви излезе по-скъпо.
    Пластични операции - те са прекалено рисковани. При тях се постига видим резултат, но са сериозна интервенция, която крие много рискове за Вашето здраве. Освен това, след интервенцията няма гаранция, че няма да започнете да трупате излишни килограми отново.
    Лекари и диетолози - могат да Ви предложат хранителен режим, който е труден за спазване, а и не винаги ефективен. Освен това губите време и много пари за консултации.
    Бавният метаболизъм е проблем в борбата с излишните килограми. Той води до обезкуражаване и обезсърчаване в опитите за редукция на теглото. Състоянието на вашия метаболизъм диктува степента, с която вашето тяло гори калории, а именно бързият метаболизъм е ключът към отслабването. Стимулирайки организма да произвежда по естествен начин хормони, подпомагащи редуцирането на мазнини, ще ускорите метаболизма си максимално.

СЛИМО МАКС е добре балансирана течна формула. Съдържа четири от най-мощните познати фитонутриента, за редукция на теглото и поддържане на здравето.

    Спомага за изгарянето на мазнини.
    Понижава апетита и намалява теглото.
    Детоксикира организма, доставяйки антиоксиданти.
    Спомага за изхвърлянето на задържаните течности от тялото.
    Намалява нивата на холестерола.
    Помага в борбата с целулита.
    Намалява риска от диабет.
    Стимулира енергийния поток в тялото.
    Повишава термогенезата.
    Регулира метаболизма и контролира кръвното налягане.
    Понижава риска от тежки заболявания.
    Удължава живота на човек.

Допълнителни ползи:

    повишава блясъка на косата;
    подобрява храносмилането;
    за красива и млада кожа;
    за по-дълбок и пълноценен сън;
    източник на витамини и минерали;
    естествен източник на енергия;
    укрепва имунната система;
    спомага при лечение на простуда и грип;
    подмладява клетките;
    ободрява и повишава енергичността.

Формулата на СЛИМО МАКС е произведена по съвременна технология, позволяваща нетермично извличане на активните компоненти.

До 100% чистота и натуралност на съставките.
До 95% доволни клиенти.
До 89% усвояемост на клетъчно ниво.
До 85% положителни резултати от терапията.

СЛИМО МАКС съдържа концентриран извлек от четири активни фитонутриета, познати на науката като най-силните в борбата с наднорменото тегло. Течната му форма осигурява максимално бързо и пълно усвояване на активните съставки на клетъчно ниво и ефективно редуциране на теглото.

Активни съставки:

    Камбоджанска гарциния - съдържа хидроксил амониева киселина, която блокира превръщането на въглехидратите в мазнини, ускорява разпадането на мастните депа и потиска желанието за сладко.
    Зелен чай - тонизира и ускорява метаболизма, съдейства за по-бързо изхвърляне на шлаки и токсини. Извежда от тялото излишните задържани течности, премахва ефективно целулита.
    Зелено кафе - съдържа силен антиоксидант - хлорогенова киселина и ниски дози кофеин. Те изгарят мазнините, понижават апетита и нивото на холестерол в кръвта, извеждат от организма токсините и излишните мазнини.
    Сибирски женшен - засилва физическата издръжливост по време на тренировка и стимулира изгарянето на мазнини. Има силен адаптогенен и детоксикиращ ефект. Участва активно в дейността на клетъчния метаболизъм.

Начин на употреба:
За да бъде Вашата програма за отслабване ефективна, тя задължително трябва да се съобрази с индивидуалните особености на Вашия организъм. Поради тази причина, формулата на СЛИМО МАКС се дозира спрямо теглото, за пълно насищане на клетъчно ниво с активните съставки!

Препоръчителният брой капки за 1 прием е равен на Вашето тегло, като трябва приемате хранителната добавка 2 пъти дневно - сутрин и вечер. Например ако тежите 70 кг, трябва да приемате 70 капки сутрин и 70 капки вечер, разтворени в 100 мл. вода.
За постигане на трайни резултати е препоръчителен 3-месечен курс. При хора с високо наднормено тегло, приемът може да бъде продължен до 6 месеца.

Опаковка: 100 мл.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.