Меню
Количка

Кръвопречистващ чай

КОГАТО СТЕ БОЛНИ НЕ ПИЙТЕ ПРОСТО ЧАЙ!
ПИЙТЕ 100% НАТУРАЛЕН ЧАЙ ЗА ЗДРАВЕ
!

Билковата смес, предназначена за пречистване на кръвта и подобряване цялостното състояние на организма, има специфичен състав, чиято основна цел е да подпомогне естественото детоксикиране на организма, за да подобри качеството на кръвта.

ОСНОВНО ДЕЙСТВИЕ:

ü  Детоксикиращо

ü  Профилактиращо

ü  Стимулиращо


Лечебните свойства на една билкова смес се определят от вида на билките и техните количества, подбрани в синергия, която действа насочено към конкретния здравословен проблем. Нашата билкова смес Кръвопречистващ чай е точно такава – всичко е подбрано и изпипано до последния детайл така, че да пречисти ефикасно кръвта. Листата от коприва (Urtica dioica) се използват предимно за подобряване на обмяната на веществата. Те са много подходящи при кръвоизливи, хемороиди и язва на стомаха. Също така имат кръвоспиращо действие, което ги прави добър избор за жени, страдащи от обилна менструация. Те успешно подпомагат обновяването на кръвта и нейното пречистване. Белият равнец (Achillea millefolium) е билка, често използвана за спиране и предотвратяване на кръвоизливи от различен характер. Той се използва успешно и при проблеми, свързани с виене на свят и сърцебиене. Много хора използват тази билка за периодичен детокс на организма като цяло и конкретно на кръвта. Невенът (Calendula Officinalis) се употребява при язвена болест, при силна и тежка менструация, и при възпаления на лимфните възли. Тази билка действа успокоително на нервната система и може да подпомогне значително за пречистването на кръвта. Хвощът (Equisetum arvense) е билка, подходяща при бъбречни заболявания, като например отоци и песъчинки в бъбреците. Допълнително, хвощът, освен като кръвопречистваща билка, намира приложение и при чревни инфекции, главоболие, сърдечни заболявания.

ПОДХОДЯЩО ЗА ВЪЗРАСТНИ


Съдържание:  листа от Коприва, Бял равнец, Невен и Хвощ


Начин на приготвяне: 2 супени лъжици от сместа се варят 3 мин. в 500 мл. вряща вода. Оставя се да се запари поне 60 минути. Прецежда се.

Начин на консумация: За оптимални резултати се пие 3 пъти по 150 мл. преди хранене. Допустимо е да се приготви по-голямо количество за до 48 часа при съхранение в хладилник. Може да се овкуси допълнително с мед.


Причини за нужда от пречистване на кръвта

Кръвта може да се нуждае от пречистване поради ред причини, като например:

·         Застоял начин на живот и липса на активно движение

·         Лошо хранене, употреба на вредни вещества

·         Тежко заболяване или последствие от такова

·         Отравяне на организма с токсини и метали

·         Паразити

Болестотворни микроорганизми


Симптоми на нужда от пречистване на кръвта

Симптомите на нужда от пречистване на кръвта включват предимно основно неразположение на организма. Сънливост, умора, нужда от постоянна почивка, гадене, замаяност. Други основни симптоми са тези, на натравяне на организма, които включват повръщане, отпадналост, болки в корема.

Какво е важно да знаете за пречистването на кръвта

Важно е да знаете, че кръвта има нужда от редовно профилактично пречистване. Всичко, което приемаме преминава през нея и понякога, то може да бъде толкова тежко, че да доведе до редица увреждания и проблеми. В случай на натравяне, пречистването е повече от задължително, за да не се разпространи токсина из цялото тяло и да доведе до усложнения.

Последствия при неглижиране на почистването на кръвта

Взетите навреме мерки ще предотвратят бъдещи главоболия. Пречистването на кръвта, приемайки билкови смеси и чайове ще подобри общото състояние на целия организъм, допринасяйки за перфектна кръвна картина.

Лечение

Конвенционалното лечение разполага с широк спектър диагностични методи, с които да установи причината за проблемите с кръвта. Кръвна картина, допълнителни изследвания и образни диагностики ще допринесат за изясняване на ситуацията, както и нуждата от последващо лечение.

Практични съвети за пречистване на кръвта

·         Лечение с билки

Лечението с билкови смеси може да бъде изключително ефикасно, особено ако билките са подбрани правилно и са оптимално дозирани. Нашият чай за пречистване на кръвта е точно такъв и със сигурност ще ви повлияе положително.

·         Хранене при нужда от пречистване на кръвта

Хранителна диета, базирана на големи количества зеленолистни зеленчуци, плодове и протеини, както и тяхното консумиране в суров, сварен или печен вид ще окаже добро влияние върху общото състояние на организма и конкретно кръвта. Избягването на вредни храни, мазни меса, прекомерната употреба на кофеин и твърд алкохол са също от немаловажно значение.

·         Хомеопатия за детокс и прочистване на кръвта
За цялостен детокс на организма –
Nux Vomica 5CH

За прочистване на вените, подобряване на кръвообращението и венозния поток – Hamamelis 5CH

За дренаж на лимфната система   Phytolacca decandra 5CH

За изчистване от натрупана слуз при детокс  Hydrastis Canadensis 5CH 

·         Традиционна медицина
Традиционната медицина може да бъде съчетана с билки, билкови смеси и хомеопатия, като цялостния подход би забързал процесите на детокс и подобряване качеството на кръвта.Този продукт не е лекарствено средство. Да се пази от достъп на малки деца! При бременност, кърмене, увредено общо здравословно състояние, хронични или остри заболявания, преди употреба се консултирайте с Вашия лекар.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.