Меню
Количка

Бюргер чай

КОГАТО СТЕ БОЛНИ НЕ ПИЙТЕ ПРОСТО ЧАЙ!
ПИЙТЕ 100% НАТУРАЛЕН ЧАЙ ЗА ЗДРАВЕ
!

БИЛКОВА СМЕС "ЧАЙ БЮРГЕР" е уникална билкова смес, която е изключително ефективна при първите симптоми на настинка и грип или като помощно средство по време на лечението им. Чаят съдържа доказани от столетия билки, които успешно подобряват имунитета.

ОСНОВНО ДЕЙСТВИЕ:

 • подпомага за отслабване на болката в мускулите;
 • спомага за заздравяване на атонични рани – трудно зарастващи рани по пръстите на краката или ръцете поради нарушеното кръвоснабдяване.;
 • допринася за намаляване на изтръпването на крайниците;
 • подпомага притока на кръв към пръстите на засегнатия крайник.

Натуралната БИЛКОВА СМЕС "ЧАЙ БЮРГЕР"  е особено подходящ за прием по време на напреднал стадий или при първите симптоми на болестта на БЮРГЕР, когато организмът е най-уязвим. Чаят съдържа доказани съставки от природата, притежаващи общоукрепващо и имуностимулиращо действие, които значително подпомагат организма в борбата му с БОЛЕСТА.Листата от смокиня  и кръвния здравец са доказани билки, които се използват от столетия в народната медицина заради техните имуностимулиращи и кръвно поддържащи функции. БЛАТНИЯТ ТЪЖНИК  допълва тяхното действие със своя тонизиращ ефект, който ободрява организма в периоди на на силна болка.

БИЛКОВА СМЕС "ЧАЙ БЮРГЕР" въздейства изключително благоприятно и върху крайниците – изтръпване и студенина. Наличието на билката КАМШИК подпомага облекчаването на  болката в стъпалата, което облекчава движенията. Консумацията на БИЛКОВА СМЕС "ЧАЙ БЮРГЕР" подпомага придвижването на кръв в тялото, което го прави чудесно допълнение при лечението на  БОЛЕСТТА НА БЮРГЕР .ПОДХОДЯЩО ЗА ВЪЗРАСТНИ


Съдържание: 

 • листа смокиня
 • плод хвойна
 • стръкове ветрогон
 • плод кориандър
 • корен блатен тъжник
 • стрък камшик,
 • цвят лайка
 • корени кръвен здравец.


Начин на приготвяне: 2 супени лъжици от сместа се заливат с 500 мл. вряща вода. Оставя се да се запари поне 60 минути. Прецежда се.

Начин на консумация: За оптимални резултати се пие 3 пъти по 150 мл. преди хранене. Допустимо е да се приготви по-голямо количество за до 48 часа при съхранение в хладилник. Може да се овкуси допълнително с мед.

Този продукт не е лекарствено средство. Да се пази от достъп на малки деца! При бременност, кърмее, увредено общо здравословно състояние, хронични или остри заболявания, преди употреба се консултирайте с Вашия лекар.


Билко лечението има нужда от относително дълготрайно приложение,по бавно действие от съвременните лекарства, но трайно проявление на резултатите с много по-малко странични ефекти.

Болестта на Бюргер (Buerger’s Disease) се нарича още облитериращ тромбангиит (Tromboangiitis obliterans) и представлява системно съдово заболяване с неясни причини. Засегнатите са предимно млади мъже, пушачи. Пациенти, прекарали измръзвания или травми на долните крайници, са обикновено с утежнена еволюция на заболяването. След 45-50 годишна възраст болестта на Бюргер се влошава и от развиващата се атеросклероза на кръвоносните съдове.


Симптоми при болестта на Бюргер

Те зависят от нивото на засег­натите артерии, както и от периартериалните възпалителни изменения и сраства­ния, в които са обхванати и периферните нерви. Възпалител­ният процес на артериите засяга и другите елементи на съдово-нервния сноп, пре­димно съпътстващите вени, израз на което (и характерен белег на заболяването) са т. нар. мигриращи флебити (Phlebitis migrans, phlebitis saltans). Друг ха­рактерен белег е, че са засегнати предим­но периферните артерии на стъпалото и подбедрицата, постепенно се обхващат и магистралните артерии.

Заболяването има хронично протичане, с периоди на ремисии и изостряния. Типичните симптоми на облитериращият тромангиит са болки, посиняване и чувство за студенина по периферните части на крайниците. Леките субективни оплаквания в началото, съпроводени с трофични промени, могат бързо да променят характера си в злокачествен и да завършат с мъчителни разязвявания и гангрена на краката (пръстите и стъпалото) в терминалния стадий.

Лечение на болестта на Бюргер

 • Спиране на пушенето! – Това е най-важната мярка при това заболяване!
 • Краткотрайно лечение с кортикостероиди и простагландин Е1.
 • билколечение с чай от bilkovismesi.com
 • Периартериална симпатектомия.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.