Меню
Количка

УРИНО МАКС при цистит и пиелонефрит

УРИНО МАКС тинктура 100 мл.

Клетъчна терапия с активни компоненти за подкрепа при заболявания на пикочо-половата система.


УРИНО МАКС Е МОЩНА ФОРМУЛА С КОМБИНАЦИЯ ОТ БИЛКИ, ИЗВЕСТНИ СЪС СВОЙСТВАТА СИ ДА ОКАЗВАТ ПОДКРЕПА И ДА ПОДДЪРЖАТ НОРМАЛНОТО ФУНКЦИОНИРАНЕ НА УРИНАРНИЯ ТРАКТ
Възпаленията на пикочния мехур не са редки заболявания. Бъбреците, уретерите, пикочният мехур и уретрата участват във филтрирането и отделянето на урината от организма.
Циститът (който обичайно е проява на инфекция на пикочния мехур), уретритът (инфекция на уретрата) и пиелонефритът (инфекция на легенчетата на бъбреците) се срещат по-често при жените, но от тях могат да боледуват и мъжете.
Продуктът стимулира имунната система и оказва благоприятен ефект при урогенитални инфекции като хламидиоза и трихомониаза, засягащи уретрата, бъбреците и пикочопроводните пътища.
"УРИНО МАКС" съдържа биоактивни вещества с антибактериално и антипаразитно действие, което го прави подходящо допълващо медикаментозната терапия средство.

Инфекцията на пикочните пътища е резултат на действието на един или повече типа бактерии, засягащи пикочния мехур, пикочо изпускателния канал и други участъци на пикочния тракт. Възпалението на пикочния мехур се нарича цистит.
Към най-разпространените симптоми се отнасят усещането за парене при уриниране и честото такова. Инфекцията може да се съпътства от болка в таза, повишение на температурата и болка над Венериния хълм. В урината може да се появи кръв.
При децата се забелязва само повишение на температурата, а при бебетата са възможни повръщания и диария. При някои възрастни и деца не се наблюдават никакви симптоми. Инфекциите на пикочните пътища се развиват по-често при жените, отколкото при мъжете.
Заболяването се диагностицира въз основа на данните от анализа на урината, а също от посявка на урина върху микрофлората. Като резултат се установяват несъответстващи на нормата количества бактерии и левкоцити. Много лекари съветват да се направи анализ на урината на деца като съставна част от обикновения медицински преглед.

При какви симптоми да използваме УРИНО МАКС?

    Често уриниране;
    Парене по време на уриниране;
    Болезнено уриниране;
    Фалшиви позиви за уриниране;
    Мътна или неприятно миришеща урина;
    Хронична тазова болка;
    Болка или дискомфорт ниско в корема;
    Болка по време на полов акт;
    Неволно уриниране.

За работещия човек не винаги е лесно да намери време и да приготвя всеки ден сам точните билкови пропорции, а да не говорим, че при растенията, дори и времето на варене и престояване са от значение за качеството на благотворната смес. В крайна сметка можем да загубим ценно време без да постигнем реални резултати и без да се подобрим.
Течните еликсири на "HERBALPHARMA" съдържат силно концентрирани и прецизно дозирани количества от веществата в билките. За да повлияем за нормалното функциониране, трябва да бъдат изпити огромни количества чай. Това ще натовари работата на бъбреците и помагайки на един орган, ние ще навредим на друг. При концентрирания извлек, този недостатък е елиминиран. Достатъчно е да приемате по определен брой капки сутрин и вечер, за да се повлияят благоприятно функциите на Вашия организъм, без да натоварвате другите органи и системи.

Технологията:
Нетермичен водно-етанолов път на извличане на активните субстанции
Най-ефективният метод, гарантиращ максимална концентрация, точна дозировка и запазване на качествата на извлеците за продължителен период от време.
"УРИНО МАКС" е първият в своя клас продукт, разработен изцяло на билкова основа, с точно изчислени пропорции от активните фито нутриенти, гарантиращи пълно клетъчно усвояване и максимални резултати.

Състав:

    Мечо грозде - Използва се най-вече при разстройства на отделителната система, в това число подкрепа на бъбреците, пикочните пътища, при болка и учестено уриниране. Билката допринася за нормалното физиологично функциониране на бъбреците и уринарния тракт;
    Жълт кантарион - За поддържане нормалната работа на бъбреците, пикочния мехур и уретрата. При чести позиви за уриниране и парене в областта на уринарния тракт;
    Хвощ - Действа благоприятно върху функцията на бъбреците, повишава нормалния тонус, еластичност и пропускливост на венозните съдове. Оказва благоприятен ефект върху функциите на пикочо - половата система;
    Царевична коса - Допринася за нормалното пречистване на бъбреците. Оказва благоприятно действие за нормалното протичане на очистителните процеси от бъбречните каналчета;
    Черна боровинка - Оказва благоприятен ефект върху правилното функциониране на уринарния тракт. При усещане за тежест и дискомфорт в бъбреците, пикочния мехур и уретрата.

Продуктът подлежи на редовен мониторинг на качеството, съгласно изискванията на законовата и нормативна уредба на Република България и залегналите критерии за качество във въведената НАССР система за безопасност. Качеството на произвежданите продукти се проследява в акредитирани лаборатории за изследвания и се контролира от оторизираните институции.
Освен задължителните параметри, които се изследват, продуктите се проверяват и за наличие на тежки метали, съгласно директива 1881 на ЕК за определяне на максимално допустимите количества на замърсители в храните. Суровините, влагани в производството, са сертифицирани и отговарят на изискванията за качество и безопасност.

Препоръчителен прием: по 60 (3 мл.) капки се разреждат в 50 мл. течност и се приема 2-3 пъти на ден. Препоръчителната дневна доза е 180 капки (9 мл).

Формула за прием: тегло в кг х 2 = бр. капки дневна доза.
Например при човек 60 кг. х 2 = 120 капки дневна доза (разделя се по 2 пъти на ден).

Опаковка: 100 мл.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.