Меню
Количка

PRIME TEA ПРОСТАТА

ВСЕКИ ВТОРИ МЪЖ НАД 50 ИМА ПРОБЛЕМИ С ПРОСТАТА.
БЪДИ ПЪРВИЯ!


PRIME TEA е доказан билков комплекс за мъже, който подчертано подпомага здравето на простата и подобрява сексуалната функция. Чаят има противовъзпалителен и диуретичен ефект и спомага за намаляване на позивите за ходене до тоалетна.  

  • Идеален за профилактика на здравето на простатата;
  • Стимулира половата функция и подобрява сексуалният живот;
  • Помага при затруднено уриниране;
  • Подобрява дейността на уринарния тракт;
  • Дезинфекцира пикочните пътища.

PRIME TEA е отлично средство, което подпомага профилактиката и отстраняването на някои симптоми при проблеми с простатата. Особено подходящ е в случаи на доброкачествено уголемяване (хиперплазия) на простатната жлеза. Със своите противовъзпалителни свойства, сместа въздейства върху възпалението и спомага за неговото успокояване. Чаят е подходящ и при затруднено и болезнено уриниране, уроинфекции и възпаления.

Простатитът е често срещано заболяване при голяма част от мъжете (50% при мъжете над 50 години и 80% при тези над 60), което влияе сериозно върху половия живот на мъжа. Той предизвиква:

  • еректилна дисфункция
  • намалява половото влечение, качеството и продължителността на ерекцията;
  • нарушава продуктивната функция.

Трибулус терсетрис, или както е известен у нас Бабини зъби, е природен стимулант подпомагащ значително сексуалната функция на мъжа. Той притежава и мощно противовъзпалително действие при простатит, използва се при импотентност, стерилитет и хормонален дисбаланс при мъжа. В състава на PRIME TEA са включени още йохимбе, епимедиум (разгонен козел) и дамяна, които също подпомага влошената еректилна функция, а дамяната действа и като добър антидепресант, подпомагайки увереността и самочувствието.

ПОДХОДЯЩО ЗА МЪЖЕ


Съдържание: върбовка, леска кора, бабини зъби (трибулус терестрис), пача трева, хвойна, йохимбе, епимедиум (разгонен козел), дамяна, ветрогон, златна пръчка, гръмотрън.


Начин на приготвяне: 2 супени лъжици се варят в 500 мл. вряща вода 5 мин. Кисне 30 мин.

Начин на консумация: За оптимални резултати се 3 пъти по 150 мл. преди ядене. Допустимо е да се приготви по-голямо количество за до 48 часа при съхранение в хладилник. Може да се овкуси допълнително с мед.

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.