Меню
Количка

ПОДАГРО МАКС Тинктура

                                                                                                                        ПОДАГРО МАКС Тинктура 100 МЛ.

Какво трябва да знаем за подаграта?
Подаграта е заболяване, което се характеризира с натрупване на кристали на пикочната киселина в ставите. Първите симптоми за нея са подуване, остра болка и зачервяване на кожата при ставите. Най-често оплакванията започват да се проявяват в основата на палеца на крака, но също така може да се появят при глезените, коленете, лактите, китките и пръстите. През вековете подаграта е била известна като "болестта на кралете".

Подаграта е най-често срещаният вид възпалителен артрит. Нездравословният начин на живот е основният й причинител. Подаграта е повишено съдържание на пикочна киселина в кръвта. Този вид киселина се синтезира в черния дроб и във вид на натриева сол се намира в кръвта. Излъчва се през бъбреците, а нивото на пикочната киселина се определя от равновесието на двата процеса - синтез и излъчване. Когато нивото на пикочна киселина в кръвта надмине границата от 540mmol/l, тези соли започват да кристализират и да се отлагат под формата на уратни камъни в меките тъкани на тялото.

Подаграта е именно това наднормено наличие на пикочна киселина в кръвта, а то от своя страна може да доведе до други остри заболявания като артрит и камъни в бъбреците. До артрит се стига, защото пикочната киселина освен в бъбреците се отлага и в ставите, там също образува кристали, а те от своя страна причиняват подуване и непоносими болки.

Симптоми: Подаграта има период от няколко години без да даде заявка за себе си. Първите симптоми на тази болест много често могат да бъдат възприемани като симптоми на артрит. Болката при подагра не се разпространява в цялото тяло, а остава само в засегнатите стави.

Характерно е подуване и зачервяване около ставите. Пристъпите траят няколко дни, след което изчезват и се появяват неочаквано след време. При по-тежките форми на подагра може телесната температура да достигне до 39 градуса, да има болки в корема или сърцебиене.

Появата на белтък в урината може да се приеме като един от първите симптоми на подагра. Много често в бъбречното легенче се образуват уратни камъни, които причиняват уроколики. В голяма част от случаите се развива сърдечна недостатъчност.

Най-общо заболяването може да протече в 4 основни етапа:
1. Безсимптомна хиперурикемия - това е етап, в който болният е с повишени нива на пикочна киселина, но без други симптоми;
2. Остра подагра - често възниква през нощта и може да бъде предизвикана от стресови събития, алкохол, наркотици, както и от други заболявания. След няколко дни до три седмици пристъпът отшумява;
3. Междупристъпен стадий - това е безсимптомен интервал между два пристъпа на подагра;
4. Хронична подагра - в този етап заболяването е причинило трайно увреждане на засегнатите стави, а в някои случаи и на бъбреците.

С ежедневния прием на ПОДАГРО МАКС, вие си гарантирате поддържане на всички органи и системи в тялото в най-добро здравословно състояние и осигурявате превенция за развитие и обостряне на подагра.

Можем ли да се излекуваме от подагра?
Силно влияние й оказват диета и ограничаване на приема на алкохол. Назначаването на лечение с медикаменти се извършва от ревматолог. Между пристъпите е важно да бъде намалено количеството на пикочна киселина.
На помощ също така идва ПОДАГРО МАКС - изключителен продукт с изцяло натурален състав. Спомага естественото разтваряне на кристалите на пикочната киселина в ставите и в другите тъкани, оказва благоприятно влияние върху ставите - на големия пръст на крака, глезените, петите, колената, китките, пръстите и лактите. Подпомага нормалната физиологична функция на ставите, поддържа в добро състояние околоставните тъкани, междуставните пространства и другите тъкани и органи, прави възможно свързването на пикочната киселина във водноразтворимо съединение, което се отделя по естествен начин от организма.

ПОДАГРО МАКС е високоефективен както при подагрични кризи, така и при хронична подагра. Приложим е още при проблеми в ставния апарат и пикочо-половата система. Той е напълно безвреден и нетоксикичен. Продължителното му приемане не води до странични ефекти.

Състав:
• Синя тинтява стрък - 200Mg;
• Полски хвощ стрък - 67Mg;
• Троскот корен - 67Mg;
• Бял равнец стрък - 67Mg;
• Глухарче стрък - 67Mg;
• Гръмотрън корен - 67Mg;
• Златна пръчица стрък - 67Mg;
• Мента стрък - 67Mg.

ЕТАНОЛ 26-32 %

Важно:
Ако се остави нелекувана, подаграта се развива най-вече поради постоянното натрупване на пикочна киселина в ставите. Пристъпите обикновено преминават за няколко дни, но с течение на времето те стават все по-чести и причиняват тежък артрит и необратими поражения в ставите, като в най-лошия случай подаграта става причина и за сериозни бъбречни заболявания.

ПОДАГРО МАКС се пропоръчва при хора, страдащи от:
• Подагра;
• Заболявания на опорно-двигателната система;
• Артрози и ошипявания;
• Хора, предразположени към задържане на пикочна киселина в организма;
• Болки в ставите, кръста и костите;
• Ограничена подвижност и скованост в ставите;
• Отоци.

ПОДАГРО МАКС подлежи на редовен мониторинг на качеството съгласно изискванията на законовата и нормативната уредба и залегналите критерии за качество във въведената система за безопасност.

Качеството на произвежданите продукти се проследява в акредитирани лаборатории за изследвания и се контролира от оторизираните институции.

Суровините, влагани в производството, са сертифицирани и отговарят на изискванията за качество и безопасност. Използва се нетермичен водно-етанолов метод на извличане на активните субстанции.

ПОДАГРО МАКС е под формата на тинктура. Без странични действия, абсолютно безопасен за еднократно или редовно използване. Със
100% натурален състав, само активни съставки на билки. Има висока ефективност с видими резултати още след първите седмици от прилагането му.

Тестван от експерти, ПОДАГРО МАКС е сертифициран и отговаря на стандартите за качество.

Препоръчителен прием: По 60 капки 2-3 пъти дневно, разтворени в 50мл вода или сок. Да не се превишава препоръчителната дневна доза! За максимални резултати специалистите препоръчват минимален прием от три месеца.

Да не се приема от бременни и кърмещи жени! Съвместим с медикаментозна терапия. Не се препоръчва за лица под 18г.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.