Меню
Количка

Тинктура Арония и Гинко Билоба

при нарушено кръвооросяване, разширени вени;
    високи нива на т.н. лош холестерол (LDL);
    нарушени мозъчни функции (включително болест на Алцхаймер / сенилна деменция и слединсултни състояния);
    хипертония;
    диабет;
    нарушения на паметта и концентрацията;
    сърдечно-съдови заболявания;
    тинктурата може да се използва за стимулиране на концентрацията и паметта при учащи.

Действие:


Комбинацията от Гинко Билоба и Арония е незаменим източник на ценни биоактивни вещества. Тяхното съдържание в тинктурата осигуряват широкоспектърното действие и дават възможност за широко приложение, както профилактично, така и при нарушения на функциите на сърдечно-съдовата система, мозъчните функции и при някои нарушения на ендокринната система. Поради високото съдържание на микроелементи в плодовете на аронията, тинктурата е подходяща и при някои нарушения на функциите на щитовидната жлеза. Високата антиоксидантна и синергична активност на двете билки стимулират антирадикалната активност в организма и спомагат за забавяне процесите на стареене. Тинктурата се прилага и за детоксикация на организма след лъче- и химиотерапия.


Съдържание:


арония /Aronia melanocarpa/ - плодове, гинко билоба /Ginkgo biloba/ - листа; етанол 62-68 об.%


Начин на употреба:


Приемат се 40 капки, разтворени в 100 мл. минерална вода или сок, до 4 пъти на ден.


Опаковка: 100 мл.


Билковите тинктури произведени от “Български Био Продукт “ ЕООД са с изцяло натурален състав - не съдържат химични добавки като стабилизатори, ароматизатори и оцветители. Всяка тинктура представлява специално подбрана комбинация от билки, която влияе положително върху състоянието и функциите на органите и системите в човешкото тяло, за които е препоръчана.


Билковите тинктури са хранителни добавки, в които се влагат български билки от екологично-чисти райони и се произвеждат в съответствие с изискванията на добрата производствена практика съгласно въведената НАССР система за контрол на качеството и безопасността.


Продуктите  са хранителни добавки, които могат да се приемат както самостоятелно, така и едновременно с лечение, предписано от вашия лекар. Приемът им не може да замести подходящата за вас медикаментозна терапия.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.