Меню
Количка

STOP TABAC TEA СТОП ТЮТЮНОПУШЕНЕ

ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ЛЕСНО. НО КОГАТО РЕШИШ ДА СПРЕШ ЦИГАРИТЕ STOP TABAC ЩЕ Е ДО ТЕБ, ЗА ДА ГО НАПРАВИ ПО–ЛЕСНО.
ПО 100% НАТУРАЛЕН ПЪТ!

STOP TABAC TEA е уникален по рода си чай, съставен от 100% натурални билки, който подпомага отказването от тютюнопушене. Билковата смес въздейства пряко върху желанието за пушене, като същевременно прави вкуса на тютюневите изделия неприятен.

ОСНОВНО ДЕЙСТВИЕ:

  • подпомага процеса на отказване от пушене на цигари;
  • въздейства негативно върху желанието за пушене;
  • не води до странични ефекти.

Билковата смес е напълно безвредна и подпомага процеса на спиране от тютюнопушене по два начина. От една страна, лобелията в състава на чая въздейства върху желанието за пушене. От друга страна, ментата и хмела правят вкуса по време на тютюнопушене неприятен, което подпомага процеса на отказване, правейки самото пушене неприятно за пушача.


Една от тайните за ефективността на STOP TABAC TEA е наличието на лобелията и по-специално веществото лобелин.  То въздейства на тялото по начин, който може да се сравни с никотина. По този начин се овладява „никотиновия глад“ и значително се улеснява процеса на спиране на тютюнопушене.

Валерианта и ментата носят и чувство на спокойствие и намаляват стреса и изнервеността, които често са основна причина за пушене. По този начин желанието за пушене не е толкова голямо и може да бъде по-лесно контролирано, а в дългосрочен план и напълно регулирано.

ПОДХОДЯЩА ЗА ЖЕНИ И МЪЖЕ, КОИТО ПУШАТ


Съдържание: Лобелия, Шизандра, Мента, Върбинка, Хмел, Дилянка (Валериана)


Начин на приготвяне: 1 супена лъжица от сместа се запарва в 400 мл. вряща вода. Кисне 30 минути. Прецежда се.

Начин на консумация: За оптимални резултати се пие 3 пъти по 120 мл.преди хранене. Допустимо е да се приготви по-голямо количество за до 48 часа при съхранение в хладилник. Може да се овкуси допълнително с мед.

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.