Меню
Количка

Подпомагане на зачеването

КОГАТО СТЕ БОЛНИ НЕ ПИЙТЕ ПРОСТО ЧАЙ!
ПИЙТЕ 100% НАТУРАЛЕН ЧАЙ ЗА ЗДРАВЕ
!

Билковата смес, подпомагаща зачеването има специален натурален характер, чиято цел е да улесни по-бързото забременяване, както и благоприятства правилното функциониране на женската полова система.


ОСНОВНО ДЕЙСТВИЕ:

ü  Противовъзпалително

ü  Седативно

ü  Диуретично

ü  Противогъбично

ü  Профилактиращо


За да бъде една билкова смес достатъчно ефективна, нейният състав трябва да бъде изграден от целенасочено действащи спрямо дадената ситуация билки, събрани в перфектна дозировка и комбинация. Само тогава една смес от билки може да бъде гарантирано ефикасна. Нашата билкова смес за подпомагане на зачеването има специален, прецизно подбран състав, който подпомага забременяването и доброто функциониране на женската полова система. Често трудното зачеване е причинено от редица странични фактори в живота на една жена, като стрес, вредни навици, приемане на лекарства, наднормено тегло, диети, диабет или гинекологични причини. Клинавичето (Herba Astragali) има успокоително и противовъзпалително действие, като води до нормализиране на кръвното налягане и спомага за неутрализирането на възпаленията в тялото. Използва се и при проблеми с болезнена и нередовна менструация при жените. Невенът (Calendula) има противовъзпалително и обезболяващо действие, както и редица други предимства. Тази билка намалява възникнали възпаления и наличието на свободни радикали в тялото, лекува обриви, изгаряния по кожата и има естествени антисептични свойства. Маточината (Melissa officinalis) има успокояващо и спазмолитично действие, както и редица други положителни ефекти върху организма. Маточината се приема при главоболие, нервни нарушения, безсъние и други подобни неразположения. Белият равнец (Achillea millefolium), известен още като „женската билка” има цялостно защитно действие върху женския организъм. Той пречиства кръвта, подкрепя жлъчката, намалява кръвното налягане, повишава апетита и е много подходящ при вагинални инфекции, тежка менструация и менопауза. Царичето (Alchemilla vulgaris) в нашата билкова смес е билка, подходяща при гинекологични заболявания и слаба родова дейност. То е известно също със своето кръвоспиращо и противовъзпалително действие, както и помага при висока кръвна захар. Градинският чай (Salvia officinalis) има лечебни качества, стимулира кръвообращението, действа добре при проблеми с родовата дейност и е известно, че може да подпомага  паметта при напреднала възраст


ПОДХОДЯЩО ЗА ВЪЗРАСТНИ


Съдържание:  Клинавиче, Невен, Маточина, Бял равнец, Цариче, Градински чай


Начин на приготвяне: 2 супени лъжици от сместа се варят 3 мин. в 500 мл. вряща вода. Оставя се да се запари поне 60 минути. Прецежда се.

Начин на консумация: За оптимални резултати се пие 3 пъти по 150 мл. преди хранене. Допустимо е да се приготви по-голямо количество за до 48 часа при съхранение в хладилник. Може да се овкуси допълнително с мед.


Причини за трудности при зачеването

Причините за трудности при зачеването са изключително много, като повечето от тях се дължат на начина на живот на бъдещата майка. Едни от основните фактори могат да са:

·         Силен стрес

·         Приемане на лекарства

·         Вредни навици, като употребата на алкохол, цигари и други вещества

·         Наднормено тегло

·         Диети, вследствие на които се наблюдава дисбаланс на витамини и минерали в организма

·         Гинекологични заболявания

·         Диабет

·         Прекалено активна или недостатъчно активна щитовидна жлеза

·         Хормонални проблеми


Симптоми на нужда от подпомагане зачеването

Основните симптоми, които говорят за това дали една жена се нуждае от помощ при зачеването, са свързани именно с липса на бременност. При чести и точни опити за забременяване, с добре изчислена овулация и достатъчно търпение, вследствие на които няма бременност, както и при липса на други фактори, възпрепятстващи процеса, то може би тогава жената има нужда от подпомагане на забременяването по естествен път.


Какво е важно да знаете за подпомагане при зачеването?

Важно е да знаете, че това може да отнеме време и търпение. Има редица изследвания, които жената, както и нейният партньор могат да направят, за да установят причината за липса на зачеване. Важно е да бъдете подготвени за въпросните изследвания, както и да не губите надежда, тъй като в днешно време, този проблем рядко може да бъде неразрешим или необратим.


Последствия при неглижиране на проблемите със зачеването

Последствията при неглижиране на проблемите със зачеването могат да бъдат сериозни и да доведат до много по-сериозни трудности и дори невъзможност за зачеване.


Лечение на нужда от подпомагане зачеването

Лечението включва провеждане на редица изследвания, както и анализ на семенна течност, взета от  мъжа. В случай, че не се установи медицинска причина за ненастъпването на бременност се препоръчват чести полови контакти в дните на и около овулация, последвани от допълнителни изследвания при нужда. В днешно време има редица начини за справяне с проблема, като винаги се започва от най-щадящите и опростени процедури и се преминава към по-задълбочени  манипулации.


Практични съвети за справяне с нужда от подпомагане на зачеването

·         Лечение с билки
Препоръчително е да приемате билкова смес за чай „Подпомагане на зачеването“, тъй като нейната концентрация на полезни билки е оптимално създадена, за да подпомогне ефективното забременяване по естествен път.

·         Хранене при подпомагане зачеването
Разбира се, балансираното хранене може да бъде добър помощник при подпомагане процеса по зачеване. Не е нужно да спазвате специфична диета. Редовният прием на здравословна и качествена храна, богата на витамини, минерали и полезни нутриенти,  е достатъчен.

·         Хомеопатия при подпомагане зачеването
При наличие на кисти, фибрози и хормонални дисбаланси
Folliculinum 30CH

За стимулиране синтеза на женски полови хормони – FSH 15CH

За регулирането на хормонални нарушения – Graphites 9CH

·         Традиционна медицина при подпомагане зачеването

Традиционната медицина при подпомагане на зачеването може да бъде ефективна, особено съчетана с правилните природни методи, акупунктура, балансирано хранене и прием на подходящите билкови смеси.

 

Този продукт не е лекарствено средство. Да се пази от достъп на малки деца! При бременност, кърмене, увредено общо здравословно състояние, хронични или остри заболявания, преди употреба се консултирайте с Вашия лекар.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.