Меню
Количка

Ниско кръвно налягане (анемия)

Билкова смес за Ниско кръвно налягане (анемия)

КОГАТО СТЕ БОЛНИ НЕ ПИЙТЕ ПРОСТО ЧАЙ!
ПИЙТЕ 100% НАТУРАЛЕН ЧАЙ ЗА ЗДРАВЕ!

Билковата комбинация, предназначена за състояния на анемия и проблеми с ниското кръвно, е уникална по своя състав. Насочена към повишаване на хемоглобина по естествен път, тя напълно натурално ще подпомогне организма да подобри своите кръвни показатели.

Основно действие:

ü       Антимикробно

ü      Профилактиращо

ü      Детоксикиращо

ü       Противовъзпалително

ü  Подпомагащо процеса на увеличаване броят на кръвните телца и повишаване стойностите на хемоглобина.

 

Природното богатство събрано в  билкова смес срещу Ниско кръвно налягане(анемия) ще подпомогне организма да възстанови баланса, като го защити, профилактира и стимулира. Прецизно подбраният състав и пропорции на билките в него действат изключително бързо. Кръвният здравец и копривата са доказани през вековете като растения,  стимулиращи покачването на хемоглобина и всички оздравителни процеси. Коренът от глухарче пречиства и детоксикира тялото, а стръковете от върбинка,  листата от орех, роспас, както и екстрактите от жълт и червен кантарион имат противовъзпалително и успокояващи действие върху целият организъм. Тайната на високата успеваемост от приема на билкова смес срещу ниско кръвно налягане (анемия) се крие в точната пропорция на всяка билка.


 

 

 


ПОДХОДЯЩО ЗА ВЪЗРАСТНИ

 

 

 

Причини за анемия, ниски хемоглобин и кръвно налягане

В забързаното ежедневие, в което живеем състоянията на анемия и ниско кръвно налягане са изключително често срещани, като понякога,  дори не подозираме за тях. Едва, когато започнем да усещаме силна умора и недостиг на сили се насочваме към търсене на причините. Анемията е състояние на организма, при което съществуват дефицити, изразяващи се предимно в нисък хемоглобин, т.е недостиг на кръвни телца, които го формират. Причините могат да бъдат банални или по-сериозни (ако има и друга изразена симптоматика), но основните фактори за нисък хемоглобин, оттам и ниско кръвно налягане са недостиг на желязо, дефицит на важния В12 витамин, липса на достатъчно насищане на организма с фолиева киселина.

Симптоми за ниско кръвно налягане (анемия)

Част от основните показатели са умора, липса на енергия и понижен тонус, световъртеж.

Какво е важно да знаете за анемията и ниското кръвно налягане?

Анемията се изразява в намален обем на еритроцитите в кръвта. Хемоглобинът, чийто основна част е съставена от тях – спада, което означава, че кислородообмена между клетките е нарушен, което води до ниско кръвно налягане, умора, липса на енергия, понякога дори и до загуба на съзнание.

Последствия при неглижиране на проблемите с анемия и ниско кръвно налягане

При липса на друга индикация за здравословен проблем, анемията влошава качеството на живот. Невземането на мерки може да доведе до по-сериозни заболявания, които да изискват по-задълбочени изследвания и лечение.

Лечение на анемия и ниско кръвно

·         Практични съвети за справяне са:

 

ü  Промяна в начина на живот – ограничаване нивата на стрес, включване на спорт

ü  Промяна в хранителния режим

ü  Прием на подходящи добавки

ü   

·         Лечение с билки:

Билкова смес за чай „Ниско кръвно налягане (анемия)” с оптимална концентрация на полезни билки.

 

·         Хранене при ниско кръвно налягане (анемия)

Храненето е от съществено значение за решаване на проблема с ниското кръвно налягане и анемията. Препоръката е в менюто да се включат животински продукти, като червено месо, дроб. Зеленчуците също за са важни, като е добре да се наблегне на зеленолистни и червени плодове и зеленчуци като спанак, цвекло, горски плодове и др. Ядките и бобовите култури също биха подпомогнали оздравителните процеси, осигурявайки ценни минерали и витамини на организма.

Хомеопатия при ниско кръвно налягане(анемия)

При чувство на умора: Цинкум Металикум (Zincum Metallicum)

При заболяване, свързано с анемия: Ферум Металикум (Ferrum Metallicum)

При блед тен, липса на тонус, както и загуба на килограми: Натрум Муриатикум (Natrum Muriaticom)

Традиционна медицина

Традиционната медицина, след консултация, може да бъде съчетана и с други методи от природата за постигането на бърз оптимален резултат. Обикновено, се изписват желязосъдържащи препарати, витамини и минерали, според причините за появата на ниско кръвно (анемия).

Съдържание: 

 кръвен здравец КОРЕН, глухарче корен , върбинка стръкове , коприва лист, лист орех , росопас стрък, жълт кантарион стрък, червен кантарион стрък 

Начин на приготвяне: 2 супени лъжици от сместа се варят 3 мин. в 500 мл. вряща вода. Оставя се да се запари поне 60 минути. Прецежда се.

Начин на консумация: За оптимални резултати се пие 3 пъти по 150 мл. преди хранене. Допустимо е да се приготви по-голямо количество за до 48 часа при съхранение в хладилник. Може да се овкуси допълнително с мед.


Този продукт не е лекарствено средство. Да се пази от достъп на малки деца! При бременност, кърмене, увредено общо здравословно състояние, хронични или остри заболявания, преди употреба се консултирайте с Вашия лекар

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.